Garra Rufa Fisken

Garra Rufa fisken

Garra Rufa fisken (bedre kendt som Doktorfisk) er oprindeligt fra de varme kilder og termiske floder i Tyrkiet, Syrien, Iran og Irak, hvor de helbredende virkninger har været kendt i mange år. De har udviklet et naturligt enzym, som har en virkning på hudsygdomme. Enzymet bliver udskilt under en “nibble – proces”, hvilket er den proces der kendetegner behandlingen. Fisken har ingen tænder, og derfor suger fisken, hvilket giver en kildrende fornemmelse og en zoneterapeutisk massage, hvor blodcirkulationen stimuleres, stress forlader kroppen og kunden helt slapper af. Garra Rufa fisken lever ikke kun af de døde hudceller, de er et ekstra kosttilskud. Vores fisk bliver desuden fodret to gange om dagen, således at vi sikrer fiskene får alle de nødvendige vitaminer og mineraler.

Garra Rufa Fisk Sønderborg Doktorfisk

Garra Rufa fisken er i familie med Karpen (det er en rødlig suge karpe), den kan blive omkring 12 cm, hvis den lever i naturen. I et kunstigt miljø såsom i et fiskespa bliver fisken omkring 4-9 cm, alt afhængigt af størrelsen af fiske spa’et og antallet af Garra Rufa fisk i vandet.

Garra Rufa fisken har en gennemsnitlig levetid på fem år. Fisken lever i en gennemsnitlig vandtemperatur imellem 25 & 35 grader, og har over tid udviklet en evne til at få deres kost fra de badende mennesker i de varme kilder, til gengæld har mennesket opdaget den gavnlige virkning af denne fisk.

De tre vigtigste karakteristika for Garra Rufa fisken:

– Garra Rufa fisken fjerner alle døde hudceller. Det får kroppen til at generere nye hudceller hurtigere .

-Garra Rufa fiskens sugekraft forårsager en massage, stimulerer dine akupunkturpunkter og aktiverer og øger       cirkulationen.

– Garra Rufa fisken udskiller et enzym og efterlader huden stærkere og sundere end før.!